Търсене в този блог

петък, 28 януари 2011 г.

Клюкиии

Анна Курникова чака дете от Енрике

Анна Курникова чака дете от Енрике
Енрике Иглесиас и половинката му Ана Курникова ще стават родители, заявиха приближени до звездната двойка.
Информацията обаче все още не е потвърдена официално от двамата. Запознати източници твърдят, че Ана и Енрике споделили новината с приятели преди седмица. Двамата обаче са добре известни с дискретността по отношение на връзката си и избягват да говорят пред медиите.

Наскоро из страниците на изданията отново се завъртя подозрението за евентуалната бременност на блондинката, след като папараци успяха да изловят позакръленото й коремче. През последните години таблоидите са писали стотици статии за тях, но нито Енрике, нито Ана са коментирали публично написаното в тях.

Преди година обаче, двамата отново попаднаха под вниманието на медиите, след като Ана беше видяна да носи пръстен, който изглеждаше като годежен.

Бившите мениджъри на Ke$ha съдят звездата за 14 млн. долара

Бившите мениджъри на Ke$ha съдят звездата за 14 млн. долара

Бившите мениджъри на Ke$ha съдят младата изпълнителка за над 14 млн. долара, информира nme.com.

Das Communication обвиняват изпълнителката на хита Tik-Tok, че е нарушила договора помежду им, подстрекавана от продуцента Dr. Luke, който в последствие става нейн мениджър.

"DAS бяха мениджъри на Ke$ha от самото начало през 2006-а и между тях има писмено споразумение. Работеха добре и по едно време през септември 2008 г. Dr. Luke, за своя собствена изгода, някак я убеди да разтрогне договора си”, каза Кен Фройндлих - представител на Das Communications пред MTV.

На въпрос как юристите са стигнали до сумата 14 млн. долара, Фройндлих каза: "Не знаем точната сума, но предполагаме, че е в такива размери. Тя стана доста популярна.”

Ke$ha също е внесла иск срещу бившите си мениджъри, в който ги обвинява, че са я представлявали незаконно. Двата случая тепърва предстои да бъдат разгледани в съда, съобщава БТВ.
Лейди Гага иска парфюмът й да мирише на... кръв?!
Вече не можем да се изненадаме от Лейди Гага. Тя явно го знае и е решила да действа на друго ниво – иска да ни отврати. В момента се разработва първият й парфюм, защото, както знаете, една звезда не е никаква звезда, ако няма собствен парфюм. Но какво изискване е поставила само на фирмата, заета с направата на парфюма! Когато я попитали за насоки на какво иска да мирише, тя отговорила..."На кръв и на семенна течност".
Но това едва ли ще мирише особено приятно. Дори не можем да си представим какви препарати ще се използват, за да се пресъздадат тези аромати. И кой изобщо би си купил подобен парфюм?

Джъстин Бийбър пусна линия... лакове за нокти


Джъстин Бийбър не се ограничава до производството на някакви си парфюми с неговото име, както правят повечето звезди. Той пусна линия... лакове за нокти. От самото начало се видя, че в това момче има нещо специфично.Официални дистрибутори на лаковете са веригата американски магазини Уолмарт, и в повече от 3000 такива магазина козметичният продукт вече е разпродаден. За множеството фенки на певеца остава възможността да чакат следващо зареждане. Важно е да се знае, че името на линията е "Едно самотно момиче по-малко".
Мениджърката на марката на Джъстин каза: "Много от песните на Джъстин са създадени с идеята момичетата да се почувстват добре, като ги чуят. Сега същото се случва и с лаковете за нокти. Има лакове с бляскави частички, и изобщо, в колекцията има по нещо за вкуса на всяка девойка.". Какво следва? Може би бельо?

Джъстин Бийбър: "Аз съм си красавец"

Джъстин Бийбър е на корицата на сп. Vanity Fair този месец и целият е в целувки – от главата до петите. Певецът споделя, че се мисли за красив и че ако някоя жена го погледне веднъж, със сигурност ще се обърне втори път.
"Това означава, че съм хубав, нали?", се пита риторично Джъстин. Ами, хилядите ми, че и повече фенки, определено му вменяват чувство за величие и превъзходство, но дано само не се главозамая.
Джъстин споделя, че се опитва да бъде нормален тийнейджър, но това не винаги е възможно, зардаи кариерата му. Относно работата си той казва:
"Имам толкова много идеи, толкова много неща искам да направя, че често страдам от инсомния."
Съвсем нормално е за момче на неговите години да е супер активно и да спи по малко. Все пак Бийбър навлиза в пубертета. Скоро ще се сблъска и с пъпките, космите и мутирането на гласа. Ще бъде забавно.


Жената, нападнала Леонардо ди Каприо, получи присъда


Жена, която призна вината си по обвиненията, че ударила актьора Леонардо ди Каприо в лицето с чаша за вино по време на парти преди 5 години, получи двегодишна присъда, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.
40-годишната Арета Уилсън, която е с канадско гражданство, бе осъдена от Върховния съд в Лос Анджелис, след като миналия месец призна, че е нападнала актьора със смъртоносно оръжие. Ди Каприо не присъстваше на съдебното заседание.
След нападението Уилсън заминала за Канада и се върнала по-рано тази година. От юли тя е зад решетките в Лос Анджелис.На 17 юни 2005 г. по време на парти Уилсън се скарала с приятел на Ди Каприо, преди да удари актьора с винена чаша, причинявайки му рана близо до врата и ухото му. Хирурзи трябвало да направят 17 шева, за да затворят раната







1 коментар:

  1. Бийбър не се мисли че си хубав-щот си грозен кат пребито куче(нищо против кучетата-мн ме кефят) :)

    ОтговорИзтриване