Търсене в този блог

неделя, 30 януари 2011 г.

Клюкиии от днес...

Коя е звездата, която дава най-лош пример? 
Майли Сайръс оглави за втора поредна година класацията за знаменитости, даващи най-лош пример на децата, съобщи Фимейл фърст.
Актрисата, която е на 18 години, получи 58 процента от 99 000 гласове в анкетата на сайта JSYK.com на търсачката AOL, който е насочен към 9 до 15 годишните.
Причините Майли Сайръс да оглави антикласацията не се посочват, но миналата година тя предизвика скандал с видеозапис, на който се вижда, че пуши канабис, а след това със снимки как си вдига ризата в нощен клуб.
След Майли Сайръс са Деми Ловато и Линдзи Лоън, които миналата година влязоха в клиника за лечение на зависимости, младата майка Амбър Портууд от шоуто на MTV и Кание Уест.
Миналата година Майли Сайръс измести за първото място Кание Уест и Бритни Спиърс. БТА

Дженифър Анистън осиновява дете?


Актрисата Дженифър Анистън се подготвя да осинови дете. Най-вероятно хлапето ще е от Мексико.
Американското списание Star съобщава, че 41-годишната „приятелка" е подготвила всички необходими документи за осиновяване на дете от Мексико. Процесът вече е на финален етап и Джен всеки момент ще стане майка. Тя вече дори търси бавачка и е помолила за съвет най-добрата си приятелка Къртни Кокс.
Веднага след като информацията се появи в пресата, официален представител на Анистън даде следния коментар: „Не е истина, Дженифър няма да осиновява дете от Мексико, в дома й няма детска стая и тя не е наела бавачка.
Бременната Кейт Хъдсън ще се жени
Актрисата Кейт Хъдсън, която чака бебе от 32-годишния Матю Белами (солист на група Muse), се подготвя да мине под венчилото с бащата на детето си. 
Матю вече е направил предложение за брак на Кейт и тя отвърнала положително. В чест на събитието, което те решили да пазят в тайна, те организирали парти, на която присъствали само най-близките им приятели.
„Беше частен купон, Двамата искаха да запазят годежа в тайна и да отбележат събитието първо в тесен кръг", издават пред The Sun приятели на Кейт.
В момента Хъдсън е бременна в четвъртия месец, а от предишния си брак има 6-годишен син Райдър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар