Търсене в този блог

вторник, 1 февруари 2011 г.

Моделка намеква, че е любовница на Риана



 
Риана никога не е била срамежливо момиченце, и ако съдим по последната й песен, наречена "S&M" (което се използва за съкращение на садомазохизъм), госпожицата тепърва ще ни демонстрира колко е отворена и разкрепостена.
Твърди се, че има нови полуголи снимки на Риана, където тя е само по дантелени бикини и е скрила гърдите си с ръце. Била ги изпратила на гадже, което пък се похвалило с тях пред приятели и така стигнали до някакъв сайт. Явно обаче този сайт е фантом, защото никъде не се споменава името му, а в интернет от тези снимки няма и следа.
Въпреки това, от британския таблоид Dailymail успяха да свържат появяването на снимките (като се съмняваме, че и те са ги виждали) с изявлението на никому неизвестна кандидатка за слава, която твърди, че е прекарала една страстна нощ с много известна певица.
Въпросната моделка се казва Наташа Бъртън и намекна, че се е веселила в интимна обстановка с Риана, но така и не спомена името й. На конкретен въпрос дали говори за барбадоската красавица, Наташа не потвърди, но и отказа да отрече. Каза само: "Бих казала, че тя (която и да е) е бисексуална. Беше много вълнуващо. Беше неочаквано и много забавно. Сексът беше супер, но не беше само това, мога да кажа, че двете имахме някаква химия.".
Напоследък явно всички се опитват да докажат, че Риана е бисексуална. Слуховете за връзката й с Ники Минаж бяха разбити на пух и прах лично от Ники, но Риана мълчи мистериозно и не изглежда особено притеснена от обвиненията. Само времето ще покаже дали интересите и се разпростират чак толкова нашироко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар