Търсене в този блог

вторник, 1 февруари 2011 г.

Джордж Клуни ядосан на Брад и Анджелина

Според холивудската клюка Джордж Клуни е на път да развали добрите си приятелски отношения със семейство Джоли-Пит.
Причината се корени в последното посещение на семейството в италианското имение на Клуни. Той беше преотстъпил къщата си на тях по време на престоя им в Италия, в качеството им не толкова на гости, колкото на негови близки приятели.
Познати на Клуни обаче споделят, че той горчиво съжалявал за постъпката си като видял на какво са превърнали имението му.
Брад и Анджелина имат шест деца, както всички добре знаем, и малките явно са решили да се развихрят, след което Джордж е намерил къщата си обърнта с краката на горе. Съответно домакинът никак не е бил във възторг да виид скъпите си мебели съсипани и дрехите си изкарани от гардеробите и разхвърляни по земята.
Склонни сме изобщо да не вярваме на тези приказки поради една елементарна причина - хора като Джордж Клуни, Брад Пит и Анджелина Джоли имат по цял отбор чистачки, освен целия си останал антураж. Едва ли Брад и Анджи ще оставят къщата на техен добър приятел като развалина след своето посещение, след като имат възможност да си позволят камериерки на пълен работен ден, отделно от дузината бавачки, които се грижат за децата им.
По-склонни сме да вярваме на другите слухове за отношенията между Клуни и Бранджелина. Според някои източници Джоли никак не одобрява приятелството между партньора си и Клуни, поради простичката причина, че Джордж се е заклел да остане ерген до края на живота си и единственото, което го интересува са купоните.Според Анджелина той може би оказва лошо влияние върху Брад и е била особено притеснена по време на снимките на "Бандата на Оупън" в Лас Вегас. Тогава Пит е сам с банда добри приятели, а тя и децата са достатъчно далеч, че той да прави каквото си поиска.
Според нас притесненията й са напълно излишни. Все пак Брад с удоволствие отглежда цял футболен отбор деца с нея и винаги я е подкрепял. Така че, ако някога има нужда от вечер с момчетата навън, е разбираемо.
Все пак всеки има нужда от малко почивка от ежедневието си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар