Търсене в този блог

четвъртък, 3 февруари 2011 г.


Обвиниха Линдзи в кражба
Линдзи едва излязла от рехабилитационната клиника „Бети Форд" и отново се набърка в пакост. Този път мис Лоън е обвинена за това, че присвоила неправомерно огърлица, която свалила от манекен в американски мол.
След претърсване на къщата й, полицията намерила бижуто и го върнала на магазина. За втори път бившата тийн звезда е обвинена в подобно деяние. През 2009 година актрисата отново беше посочена за крадла, след като изчезна мистериозно огърлица на стойност 400 000 долара, която Линдзи носила, докато й правили фотосесия за британското издание на списание Elle.
Доналд Тръмп унижи Линдзи
Преди време медийния магнат Доналд Тръмп предложи на Линдзи Лоън помощ, но сега е премислил и няма никакво намерение да й подава ръка.
Милионерът твърди, че отклонил молбата на Линдзи да се появи този сезон в популярното риалити шоу Celebrity Apprentice.
„Лоън се обърна към мен и ние разговаряхме на тази тема. Но сега не е подходящо време", заявява Тръмп пред списание Life & Style.
„На първо време Линдзи трябва окончателно да се рехабилитира. Познавам Дина (майката на Линдзи), тя действително е приятна жена, но наистина ли може да се има пълно доверие на дъщеря й. Сега трябва първо да се убедим, че Линдзи се е поправила", казва Тръмп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар