Търсене в този блог

петък, 4 февруари 2011 г.

Бербатов е избран за играч на месец Януари в Англия
Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов и наставникът на „червените дяволи” Алекс Фъргюсън бяха избрани за играч и мениджър на месец януари във Висшата лига на Англия. Силните изяви на българина спомогнаха на тима да се утвърди на лидерската позиция, а добрата работа на специалиста за пореден път е в основата на първото място на Юнайтед.
В момента "червените дяволи" имат актив от 54 точки и са с 5 пред втория в класирането Арсенал. Доказателство за добрата форма на Манчестър Юнайтед са и двете награди, спечелени от Бербатов и Фъргюсън.
Бербатов печели наградата за футболист на месеца за първи път, откакто е в Манчестър Юнайтед. Преди това нападателят взе веднъж отличието с фланелката на Тотнъм през 2007-ма година заедно с тогавашния си съотборник Роби Кийн.
Фъргюсън бе избран за мениджър на месеца за 25-ти път. Главна роля за спечелената от специалиста награда имат победите над Стоук Сити и Бирмингам у дома и Уест Бромич Албиън и Блекпул като гост, както и трудно взетата точка от „Уайт Харт Лейн”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар